2 i 3 de març de 2024, de 10:00 a 20:00
Passeig de la Devesa, Girona
Podràs veure, tastar i comprar formatges de:
Veciana Granja-Formatgeria
Anoia · Barcelona
Formatgeria Mas Rovira
Osona · Barcelona
La Cabreria
Moianès · Barcelona
Cal Cantaré Formatgeria
Bages · Barcelona
Formatges d’Espinelves
Osona · Girona
Formatgeria Mas Borni
Gironès · Girona
Formatgeria Cal Músic
Bages · Barcelona
Formatgeria de Tórrec
La Noguera · Lleida
Formatgeria Xauxa
La Garrotxa · Girona
Mas El Lladré
Ripollès · Girona
Formatges Gavarresa
Bages · Barcelona
Formatgeria Le Bolut
Pla de l’Estany · Girona
Formatges Vall De Meranges
Cerdanya · Girona
Camins del Nord
Alt Penedès · Barcelona
Artesans dels Avalls
Alt Empordà · Girona
Formatges Cuirols
Berguedà · Barcelona
Mas Claperol
La Garrotxa · Girona
La Xiquella de la Vall d’en Bas
La Garrotxa · Girona
La Petita Ànima
Lluçanès · Barcelona
Formatges Riudavets
Osona · Barcelona
Mas Alba
Pla de l’Estany · Girona
Caterí Cuinant Formatges
Moianès · Barcelona
Formatges Serra del Tormo
La Ribera d’Ebre · Tarragona
Formatges Blancafort
Berguedà · Barcelona
Formatgeria Roura Soler
Ripollès · Girona
Formatgeria de Clua
La Noguera · Lleida
Molí de la Llavina
Osona · Barcelona
Formatges l’Oliva
Alt Urgell · Lleida
La Balda
Gironès · Girona
Casa Mateu
Pallars Sobirà · Lleida
Tros de Sort
Pallars Sobirà · Lleida
L’Aubreda Formatgeria
Gironès · Girona
Formatgeria La Cleda
Vallès Oriental · Barcelona
Formatgeria La Bauma
Berguedà · Barcelona
Valette
Solsonès · Lleida
Formatges Muntanyola
Bages · Barcelona
Mas d’Eroles
Alt Urgell · Lleida
Murgó Formatges
Maresme · Barcelona
Formatges Reixagó
Lluçanès · Barcelona
Peralada Mas Marcè
Alt Empordà · Girona
Formatgeria del Miracle
Solsonès · Lleida
Làctics Ubach
Osona · Barcelona
I la presència dels productes de Girona Excel·lent de:
Castanyes
de Viladrau
Empordàlia
Vi
DosKiwis
Cervesa
Can Bech
Maridatges d’autor
Celler Pere Guardiola
Vi
Mooma
Sidreria
Nuasets
Avellana de Brunyola
La Minera
Cervesa
Qui hi vindrà?
Conseller del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
Propietari de La Taverna del Ciri. Cuiner, formador i divulgador de la cuina catalana.
@madxef
@latavernadelciri
@gastronomiabrutal
Copropietària del Restaurant Meleta de Romer.
Presentadora del programa Cuines.
@gessamicarames
@restaurantmeletaderomer
@cuinestv3
Cuiner i sommelier. Professor en gastronomia.
@manelguirado
Propietari de Ferrer Xocolata.
Guardó Fava de Cacau a una de les 50 millors pastisseries de Catalunya.
@jordiferrer_olot
Cap de sala del Castell Peralada Restaurant*
Premi al Millor Servei de Sala Michelin 2023.
@gereztoni
Periodista gastronòmic i director de Món Arrels.
@sucatti
Periodista especialitzada en gastronomia i educació al diari ARA.
@trinigilbert
Freelance gastronòmic.
@jordixavila
@gastropindoles
Joan Morillo + Isidre Soler + Arnau Casadevall
Un dels 100 millors restaurants de l’estat segons The Fork.
@divinumgirona
Marc Masó + Laia Manté
Propietaris de Cal Formatger i del Restaurant Formaticum a Girona.
@calformatger
@formaticum.cat
Periodista, locutor de ràdio i presentador de televisió.
Presenta el Vermut de Ràdio Flaixbac.
@lluciaferrer
A2gramòfons
Xavier Salvà.
@a2gramofons
Programa d’activitats
2 i 3 de març de 2024, de 10:00 a 20:00
Passeig de la Devesa, Girona
Totes les entrades es poden comprar anticipades a la web fins el dia 1 a les 23:59, després es podran comprar directe al Fòrum
Dissabte 2 de març
10.00 a 12.30
Espai Concurs
Concurs de Formatges Artesans de Catalunya
amb Pep Nogué
11.00 a 11.45
Espai Sentits
Tast Familiar de formatges Artesans
amb Manel Guirado
12.00 a 14.00
Espai Fòrum
El Vermut de Ràdio Flaixbac
amb Llucià Ferrer
12.15 a 13.00
Espai Sentits
L’Arca de Nogué del Suplement de Catalunya Radio
amb Pep Nogué
14.00 a 14.30
Espai Fòrum
Entrega de premis del Concurs de Formatges Artesans de Catalunya
amb Pep Nogué
14.00 a 16.30
Espai Gastro
Dinar · Mac & Cheese
amb Marc Ribas
14.30 a 16.00
Espai Fòrum
A2 Gramòfons
amb Xavier Salvià
16.30 a 17.15
Espai Sentits
Tast dels formatges Guanyadors del Concurs de Formatges Artesans de Catalunya
amb Pep Nogué
17.00 a 18.00
Espai Fòrum
El naixement d’una tradició
amb Josep Sucarrats
17.45 a 18.30
Espai Sentits
La cuina làctica del Divinum
amb Joan Morillo + Isidre Soler + Arnau Casadevall
18.30 a 19.30
Espai Fòrum
Sent el batec de la gastronomia. Descobreix l’essència de L’Amant.
19.00 a 19.45
Espai Sentits
La cuina dolça amb formatges de la Gessamí Caramés
amb Gessamí Caramés
Diumenge 3 de març
11.00 a 11.45
Espai Sentits
L’art del Maridatge amb formatges artesans
amb Toni Gerez
11.30 a 12.15
Espai Fòrum
Sent el batec de la gastronomia. Descobreix l’essència de L’Amant.
12.30 a 13.15
Espai Fòrum
El formatge al petit comerç i a la restauració
amb Manel Guirado
12.15 a 13.00
Espai Sentits
Formatges a la cuina amb Girona Excellent
amb Jordi Àvila
13.30 a 14.15
Espai Sentits
Tast dels formatges Guanyadors del Concurs de Formatges Artesans de Catalunya
amb Pep Nogué
14.00 a 16.30
Espai Gastro
Dinar Rissottada
amb Marc Ribas
14.30 a 16.00
Espai Fòrum
A2 Gramòfons
amb Xavier Salvà
16.00 a 16.45
Espai Sentits
Els pastissos de formatges d’en Jordi Ferrer
amb Jordi Ferrer
17.00 a 17.45
Espai Fòrum
Presentació de la IGP Formatge Garrotxa
amb Hble. Sr. David Mascort
17.15 a 18.00
Espai Sentits
La cuina Pim pam de Cal Formatger
amb Marc Masó + Laia Manté
18.00 a 19.00
Espai Fòrum
La història de les nostres formatgeres
amb Trinitat Gilbert
18.30 a 19.15
Espai Sentits