2 i 3 de març de 2024, de 10:00 a 20:00
Passeig de la Devesa, Girona

Podràs veure, tastar i comprar formatges de:


Veciana Granja-Formatgeria
Anoia · Barcelona


Formatgeria Mas Rovira
Osona · Barcelona


La Cabreria
Moianès · Barcelona


Cal Cantaré Formatgeria
Bages · Barcelona


Formatges d’Espinelves
Osona · Girona


Formatgeria Mas Borni
Gironès · Girona


Formatgeria Cal Músic
Bages · Barcelona


Formatgeria de Tórrec
La Noguera · Lleida


Formatgeria Xauxa
La Garrotxa · Girona


Mas El Lladré
Ripollès · Girona


Formatges Gavarresa
Bages · Barcelona


Formatgeria Le Bolut
Pla de l’Estany · Girona


Formatges Vall De Meranges
Cerdanya · Girona


Camins del Nord
Alt Penedès · Barcelona


Artesans dels Avalls
Alt Empordà · Girona


Formatges Cuirols
Berguedà · Barcelona


Mas Claperol
La Garrotxa · Girona


La Xiquella de la Vall d’en Bas
La Garrotxa · Girona


La Petita Ànima
Lluçanès · Barcelona


Formatges Riudavets
Osona · Barcelona


Mas Alba
Pla de l’Estany · Girona


Caterí Cuinant Formatges
Moianès · Barcelona


Formatges Serra del Tormo
La Ribera d’Ebre · Tarragona


Formatges Blancafort
Berguedà · Barcelona


Formatgeria Roura Soler
Ripollès · Girona


Formatgeria de Clua
La Noguera · Lleida


Molí de la Llavina
Osona · Barcelona


Formatges l’Oliva
Alt Urgell · Lleida


La Balda
Gironès · Girona


Casa Mateu
Pallars Sobirà · Lleida


Tros de Sort
Pallars Sobirà · Lleida


L’Aubreda Formatgeria
Gironès · Girona


Formatgeria La Cleda
Vallès Oriental · Barcelona


Formatgeria La Bauma
Berguedà · Barcelona


Valette
Solsonès · Lleida


Formatges Muntanyola
Bages · Barcelona


Mas d’Eroles
Alt Urgell · Lleida


Murgó Formatges
Maresme · Barcelona


Formatges Reixagó
Lluçanès · Barcelona


Peralada Mas Marcè
Alt Empordà · Girona


Formatgeria del Miracle
Solsonès · Lleida


Làctics Ubach
Osona · Barcelona

I la presència dels productes de Girona Excel·lent de:


Castanyes
de Viladrau


Empordàlia
Vi


DosKiwis
Cervesa


Can Bech
Maridatges d’autor


Celler Pere Guardiola
Vi


Mooma
Sidreria


Nuasets
Avellana de Brunyola


La Minera
Cervesa

Qui hi vindrà?

Conseller del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Propietari de La Taverna del Ciri. Cuiner, formador i divulgador de la cuina catalana.
@madxef
@latavernadelciri
@gastronomiabrutal

Copropietària del Restaurant Meleta de Romer.
Presentadora del programa Cuines.
@gessamicarames
@restaurantmeletaderomer
@cuinestv3

Cuiner i sommelier. Professor en gastronomia.
@manelguirado

Propietari de Ferrer Xocolata.
Guardó Fava de Cacau a una de les 50 millors pastisseries de Catalunya.
@jordiferrer_olot

Cap de sala del Castell Peralada Restaurant*
Premi al Millor Servei de Sala Michelin 2023.
@gereztoni

Periodista gastronòmic i director de Món Arrels.
@sucatti           

Periodista especialitzada en gastronomia i educació al diari ARA.
@trinigilbert

Freelance gastronòmic.
@jordixavila
@gastropindoles

Joan Morillo + Isidre Soler + Arnau Casadevall
Un dels 100 millors restaurants de l’estat segons The Fork.
@divinumgirona

Marc Masó + Laia Manté
Propietaris de Cal Formatger i del Restaurant Formaticum a Girona.
@calformatger
@formaticum.cat

Periodista, locutor de ràdio i presentador de televisió.
Presenta el Vermut de Ràdio Flaixbac.
@lluciaferrer

A2gramòfons
Xavier Salvà.
@a2gramofons

Programa d’activitats

2 i 3 de març de 2024, de 10:00 a 20:00
Passeig de la Devesa, Girona

  Totes les entrades es poden comprar anticipades a la web fins el dia 1 a les 23:59, després es podran comprar directe al Fòrum

Dissabte 2 de març

10.00 a 12.30
Espai Concurs

Concurs de Formatges Artesans de Catalunya
amb Pep Nogué

11.00 a 11.45
Espai Sentits

Tast Familiar de formatges Artesans
amb Manel Guirado

12.00 a 14.00
Espai Fòrum

El Vermut de Ràdio Flaixbac
amb Llucià Ferrer

12.15 a 13.00
Espai Sentits

L’Arca de Nogué del Suplement de Catalunya Radio
amb Pep Nogué

14.00 a 14.30
Espai Fòrum

Entrega de premis del Concurs de Formatges Artesans de Catalunya
amb Pep Nogué

14.00 a 16.30
Espai Gastro

Dinar · Mac & Cheese
amb Marc Ribas

14.30 a 16.00
Espai Fòrum

A2 Gramòfons
amb Xavier Salvià

16.30 a 17.15
Espai Sentits

Tast dels formatges Guanyadors del Concurs de Formatges Artesans de Catalunya
amb Pep Nogué

17.00 a 18.00
Espai Fòrum

El naixement d’una tradició
amb Josep Sucarrats

17.45 a 18.30
Espai Sentits

La cuina làctica del Divinum
amb Joan Morillo + Isidre Soler + Arnau Casadevall

18.30 a 19.30
Espai Fòrum

Sent el batec de la gastronomia. Descobreix l’essència de L’Amant.

19.00 a 19.45
Espai Sentits

La cuina dolça amb formatges de la Gessamí Caramés
amb Gessamí Caramés

Diumenge 3 de març

11.00 a 11.45
Espai Sentits

L’art del Maridatge amb formatges artesans
amb Toni Gerez

11.30 a 12.15
Espai Fòrum

Sent el batec de la gastronomia. Descobreix l’essència de L’Amant.

12.30 a 13.15
Espai Fòrum

El formatge al petit comerç i a la restauració
amb Manel Guirado

12.15 a 13.00
Espai Sentits

Formatges a la cuina amb Girona Excellent
amb Jordi Àvila

13.30 a 14.15
Espai Sentits

Tast dels formatges Guanyadors del Concurs de Formatges Artesans de Catalunya
amb Pep Nogué

14.00 a 16.30
Espai Gastro

Dinar Rissottada
amb Marc Ribas

14.30 a 16.00
Espai Fòrum

A2 Gramòfons
amb Xavier Salvà

16.00 a 16.45
Espai Sentits

Els pastissos de formatges d’en Jordi Ferrer
amb Jordi Ferrer

17.00 a 17.45
Espai Fòrum

Presentació de la IGP Formatge Garrotxa
amb Hble. Sr. David Mascort

17.15 a 18.00
Espai Sentits

La cuina Pim pam de Cal Formatger
amb Marc Masó + Laia Manté

18.00 a 19.00
Espai Fòrum

La història de les nostres formatgeres
amb Trinitat Gilbert

18.30 a 19.15
Espai Sentits

La cuina formatgera d’en Marc Ribas
amb Marc Ribas

El Fòrum és possible gràcies a:

Patrocinadors principals:

Amb el suport de:

Amb el suport de:

Patrocinador tècnic:

Col·laboradors:

Col·laboradors: