15 i 16 de març de 2025, de 10:00 a 20:00
Passeig de la Devesa, Girona

Podràs veure, tastar i comprar formatges de:


Artesans dels Avalls
Alt Empordà · Girona


Cal Cantaré Formatgeria
Bages · Barcelona


Camins del Nord
Alt Penedès · Barcelona


Caterí Cuinant Formatges
Moianès · Barcelona


Formatgeria Cal Músic
Bages · Barcelona


Formatgeria de Clua
La Noguera · Lleida


Formatgeria de Tórrec
La Noguera · Lleida


Formatgeria La Bauma
erguedà · Barcelona


Formatgeria Le Bolut
Pla de l’Estany · Girona


Formatgeria Mas Borni
Gironès · Girona


Formatgeria Mas Rovira
Osona · Barcelona


Formatgeria Roura Soler
Ripollès · Girona


Formatgeria Xauxa
La Garrotxa · Girona


Formatges Blancafort
Berguedà · Barcelona


Formatges d’Espinelves
Osona · Girona


Formatges Gavarresa
Bages · Barcelona


Formatges l’Oliva
Alt Urgell · Lleida


Formatges Muntanyola
Bages · Barcelona


Formatges Reixagó
Osona · Barcelona


Formatges Riudavets
Osona · Barcelona


Formatges Serra del Tormo
Ribera d’Ebre · Tarragona


La Balda
Gironès · Girona


La Petita Ànima
Vallès Occidental · Barcelona


La Xiquella
La Garrotxa · Girona


Làctics Ubach
Osona · Barcelona


L’Aubreda Formatgeria
Gironès · Girona


Mas Alba
Pla de l’Estany · Girona


Mas Claperol
La Garrotxa · Girona


Mas d’Eroles
Alt Urgell · Lleida


Mas el Lladré
Ripollès · Girona


Molí de la Llavina
Osona · Barcelona


Peralada Mas Marcé
Alt Empordà · Girona


Veciana Granja-Formatgeria
Anoia · Barcelona


Formatgeria MuuBee
Ripollès · Girona


Formatges Camps
Pla d’Urgell · Lleida


Formatges Pallars
Pallars Jussà · Lleida


Formatges Montbru
Moianès · Barcelona


Can Florí Mató de Montserrat
Bages · Barcelona


Formatgeria Ca la Pruvi
Bages · Barcelona


Formatgeria l’Abadessa
Alt Urgell · Lleida


Formatges de Sant Gil d’Albió
Conca de Barberà · Tarragona


Formatges Mas Garet
Osona · Barcelona


Formatges La Segalla
Baix Camp · Tarragona


Cal Vigatà
Garrotxa · Girona


Formatges Cal Quiteria
Segrià · Lleida


Mas Casas Cruïlles
Baix Empordà · Girona

I la presència dels productes de Girona Excel·lent de:


Doskiwis
Cervesa


Cervesa Artesana Minera
Cervesa


Can Bech
Maridatges d’autor


Nuasets
Avellana de Brunyola


La Galeta Artesana
Galetes


La Dolça Abella
Mel


Embotits Artesans Gori
Embotits

Programa d’activitats

15 i 16 de març de 2025
Passeig de la Devesa, Girona

Dissabte 15 de març

10:00 – 12:30
Espai Sentits

II Concurs de Formatges Artesans de Catalunya

10:15 – 10:45
Espai Fòrum

Descobrim nous col·laboradors del Fòrum: Ambisist i Global Technical Sales

11:00 – 11:30
Espai Turòfil

Tast guiat de formatges de la mà dels seus formatgers/eres


11:00 – 12:00
Espai Fòrum

Acte Inaugural

12:00 – 12:30
Espai Turòfil

Tast guiat de formatges del segell Llet de Cabres Catalanes de la mà dels seus formatgers/eres

12:15 – 13:00
Espai Fòrum

L’Arca de Nogué del Suplement de Catalunya Ràdio amb Pep Nogué, en directe des del Fòrum!

13:00 – 13:30
Espai Turòfil

Tast guiat de formatges de la mà dels seus formatgers/eres

13:15 – 13:45
Espai Fòrum

Conversem amb els col·laboradors fidels al Fòrum: Agronet, Allic i Lactotex

14:00 – 14:30
Espai Turòfil

Tast guiat de formatges de la mà dels seus formatgers/eres

14:00 – 14:30
Espai Fòrum

Entrega de premis del II Concurs de Formatges Artesans de Catalunya

15:30 – 16:15
Espai Sentits

Tast dels Formatges Guanyadors del Concurs de Formatges Artesans de Catalunya amb Marta Garrón, Isabel Tutusaus i Mariona Rota.

16:00–16:15
Espai Fòrum

La Fira de Sant Ermengol – Fira de Formatges Artesans del Pirineu, pionera en la divulgació del formatge artesà

16:00 – 16:30
Espai Turòfil

Tast guiat de formatges de la mà dels seus formatgers/eres

16:40 – 16:55
Espai Fòrum

Conversem amb Girona Excel·lent

16:45 – 17:30
Espai Sentits

Maridatge d’excel·lències fermentades: Pa i Formatge amb el Gremi de Flequers de les Comarques Gironines i Paula Fonollà

17:00 – 17:30
Espai Turòfil

Tast guiat de formatges del segell Formatge de Pastor de la mà dels seus formatgers/eres

17:15 – 17:45
Espai Fòrum

Presentació del Panel d’anàlisi sensorial dels formatges artesans de Catalunya

18:00 – 18:30
Espai Turòfil

Tast guiat de formatges de la mà dels seus formatgers/eres

18:00 – 18:15
Espai Fòrum

Just for cheese, salses dolces per a maridar amb formatges, de Can Bech

18:00 – 18:45
Espai Sentits

La cuina formatgera de Girona Excel·lent amb Jordi Àvila

18:30 – 19:00
Espai Fòrum

Taula rodona sobre els Concursos de Formatges a Catalunya, amb les seves directores: Marta Garrón, Isabel Tutusaus i Mariona Rota

19:00 – 19:30
Espai Turòfil

Tast guiat de formatges de la mà dels seus formatgers/eres

19:15 – 20:00
Espai Sentits

Sinergia perfecta entre formatges i gelats artesans amb Jordi Guillem del Restaurant Lo Mam (Segur de Calafell, Tarragona)
 

Diumenge 16 de març

11:00 – 19:00
Espai Turòfil

Hackathó Gastrolàctica – repte creatiu que us proposa pensar i elaborar un menú diari que inclogui làctics en cada àpat i estigui adaptat a persones amb problemes relacionats amb la lactosa. – Institut Làctic de Catalunya.

11:00 – 11:45
Espai Sentits

Tast dels Formatges Guanyadors del Concurs de Formatges Artesans de Catalunya amb Toni Gerez del Restaurant Castell Perelada

12:00 – 12:30
Espai Fòrum

Presentació de la Hackathó Gastrolàctica amb l’Institut Làctic de Catalunya

12:15 – 13:00
Espai Sentits

Tast de formatges artesans que no poden faltar en una carnisseria / xarcuteria amb Aleix Solé

13:15 – 14:00
Espai Fòrum

Taula rodona: la comercialització de formatges artesans catalans

13:30 – 14:15
Espai Sentits

La Màgia amb Formatge: Il·lusions i Sabors que enamoren amb Mag Ian

16:00 – 16:45
Espai Sentits

La Cuina Làctica del Divinum: Un Viatge a través de les essències del formatge amb Joan Morillo del restaurant Divinum (Girona)

17:00 – 17:45
Espai Fòrum

Taula rodona: els productes artesans catalans, amb representants dels diferents gremis

17:15 – 18:00
Espai Sentits

El formatge en la creació de les postres de restaurant amb Jordi Butrón

18:00 – 18:15
Espai Fòrum

El segell Llet Cabres Catalanes

18:30 – 18:45
Espai Fòrum

El segell Formatge de Pastor

18:30 – 19:15
Espai Sentits

Formatge i Carxofa: Una Aliança de sabors sorprenent a càrrec d’Albert Mendiola del restaurant Marimorena (Sant Boi de Llobregat, Barcelona)

19:00 – 19:30
Espai Fòrum

Entrega de premis de la Hackathó Gastrolàctica