54. Formatgeria del Miracle

La formatgeria del Miracle, una història que va quallant

Tot va començar l’any 2002, quan juntament amb un grup d’amics vam decidir venir a viure a pagès, i vam llogar una gran Masia.

Amb el temps vam passar de la masia a un veïnat on poder formar una família pròpia; cadascú a casa seva però sempre a prop dels altres, mantenint la idea de comunitat.

I així va començar tot, primer amb quatre ovelles per tenir cura dels camps, després regalant la llet que ens sobrava, després aprenent a fer formatge perquè tot i així encara sobrava llet… ! La vida, tal com és avui se’ns ha anat revel·lant poc a poc, amb cada nova decisió i també amb cada accident… I finalment ha pres forma, i és aquesta: un projecte cooperatiu i social.

El miracle és això, la vida al camp, una nova professió que ens permet viure i treballar com ens agrada, a prop de casa, en un entorn meravellós, i sentint que el que fem és una contribució que va més enllà del propi producte. La Formatgeria del Miracle és un ecosistema que us convida a tots a formar-ne part. És un món petit, que es pot fer tan gran com vulguem, repartint trossets d’història i natura en cada formatge!

Ens agrada bolcar la nostra energia i temps en la formatgeria situada a les antigues cuines del Santuari del Miracle. Un projecte de curació lenta, a ritme natural, sense presses ni pressions. En uns formatges que són tan especials i plens de contrastos com ho és el Solsonès, la comarca de les mil masies.

Sílvia Soler Torres

Monestir del Miracle
25290 – Riner (Solsonès)
Barcelona

+34 637 352 581

contacte@formatgeriaelmiracle.com

Venda Online: https://formatgeriaelmiracle.com/botiga-online/

Facebook: @formatgeriaelmiracle.coop

Instagram: @formatgeria.elmiracle